zondag 16 februari 2014

Start binnenlandtournee

Dag 1 van de binnenland tournee en het is alweer 11 dagen geleden dat we hier vers en vol verwachting aankwamen. Gister was het eerste concert en konden we eindelijk het resultaat tonen van 10 dagen lang elke dag 9 uur repeteren, eten en natuurlijk feesten. We hadden de eer om onze binnenlandse tournee te beginnen in De Ruchte in Someren. De sfeer in het orkest was gespannen en geconcentreerd, maar na het concert was men erg tevreden over het resultaat. Natuurlijk ging er nog wat mis en waren er achteraf punten ter verbetering, maar wat wel goed ging en wat ook heel belangrijk is, is dat we meteen een goede klank hebben weten neer te zetten. Nu we al zo'n niveau hebben neergezet belooft het een zeer mooie binnenlandse tournee te worden!

Eenmaal teruggekeerd in De Hoof moest ik als Laadcie 1, de onder NSO'ers wel bekende commissie die zorgt dat alle spullen in en uit het busje geladen worden, het slagwerk, de pakken en alle overige spullen uitladen. Onder het genot van het zogenaamde Laadcie bier verloopt dit heel prettig en soepel.

Gelukkig zat de sfeer er dus goed in en werd er flink los gegaan bij alweer het laatste kelderfeest van NSO 2014. De laatste kans om nog te genieten van de plaats waar wij, en vele NSO'ers voor ons, al zo veel hebben meegemaakt.

De volgende ochtend moest het hele terrein nog worden schoongemaakt, dus moesten we na enkele uurtjes slaap en vele al eerder genoemde alcoholische dranken weer vroeg opstaan. Ondanks de vele katers is deze ochtend goed verlopen en konden we met enige vertraging het terrein van De Hoof verlaten op naar Enschede voor het tweede concert. Gelukkig een lange rit om nog wat slaap in te halen...

Joppe Drop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten